domov >>Nadpultni in potovalni filtriPodpultni filtriKomponente filtrovOdstranjevalec vodnega kamnaNaročilo izdelkovPomoč in informacije

Filtrirni vrči za vodoCoolerjiVlažilci zrakaIonizatorji zrakaČistilniki in ionizatorji zraka


Filter za tuš, odstranjevalec vodnega kamna
 
več informacij Nakup

Maicat katalitični granulat se je izkazal kot odlična alternativa dosedanjemu načinu odstranjevanja vodnega kamna z ionskimi izmenjevalci ali magnetnimi polji. Odstranjevanje vodnega kamna s katalitičnim granulatom je okolju prijazno, saj ne uporabljamo nobenih kemikalij, sistem praktično ne potrebuje vzdrževanja, voda pa v sebi še vedno zadrži koristne minerale.

 

več informacij Nakup

Mikromehčalec vode za pralni stroj učinkovito preprečuje nastajanje in nalaganje vodnega kamna na ceveh, grelcih in v pralnem stroju. AM01 se enostavno namesti na pipo - dotok vode v pralni stroj. Varuje vaš pralni stroj pred poškodbami, ki jih povzroča vodni kamen (popravila), prihranili boste na električni energiji ter detergentih in mehčalcu za perilo!

 

več informacij Nakup
BioCera pralne krogle za pranje perila

BioCera pralne krogle za pranje perila

BioCera pralna krogla je učinkovit pripomoček za pranje perila:

* prihrani pri pralnem prašku in mehčalcu,
* zmanjša poškodbe na perilu,
* zmanjša težave in alergije zaradi ostankov detergentov, ki ostanejo v oblačilih,
* ekološki izdelek, ki pripomore k manjši onesnaženosti okolja ...

 

več informacij Nakup
mehčalec vode vulcan

Vulcan 1000, nevtralizator vodnega kamna in korozije

VULCAN deluje na fizikalnem principu obdelave vode – popolnoma naravno in na okolju prijazen način. Postopek obdelave vode z VULCAN-om je primerljiv z delovanjem katalizatorja. VULCAN povzroča drugačno kristalizacijo elementov, ki povzročajo obloge vodnega kamna. Rezultat tega delovanja je formiranje monokristalov v obliki paličic, ki se zaradi šibkih elektrostatičnih sil ne morejo med seboj združevati ali se lepiti na površine (stene cevi, grelcev….). Ker se kristali med seboj ne vežejo, ostanejo lebdeči v vodi in se z vodo enostavno odplaknejo. Pri neobdelani vodi se tvori oblika kristalov, ki se med seboj povezujejo v trde obloge, skupke vodnega kamna in se lepijo na površine.

 

 


 
Vprašanja in odgovori:Live chat
Podpora v živo

 
 
Vodni sistemi, filtri za vodo, filtracija vode

 

Prehranska dopolnila