Kupon za popust pri nakupu - klikni!
Domov >>Nadpultni in potovalni filtriPodpultni filtriKomponente filtrovOdstranjevalec vodnega kamnaNaročilo izdelkovPomoč in informacije

 

Filtrirni vrči za vodoCoolerjiVlažilci zrakaIonizatorji zrakaČistilniki in ionizatorji zraka


Članki o zdravju
 


Izdelki "brez sladkorja" so strupeni
Lahki jogurt, kokta brez sladkorja, čokolada, energijski napitki, žvečilke proti kariesu. Mnogi od teh izdelkov, ki jih iz trgovskih polic vzemamo z dobro vero, da bomo svojemu zdravju koristili, vsebujejo aspartam. Najdemo ga v praktično vseh izdelkih z napisom „brez sladkorja“, nekateri proizvajalci pa njegovo vsebnost na izdelkih prekrijejo le s kratico E961.

Previdno v solarij!
Kakšno so vaša prepričanja o umetnem pridobivanju zagorele polti? Menite, da je izpostavljanje ultravijoličnim žarkom v solariju varno in brez posledic za vaše zdravje? Motite se!

 

Voda iz plastenk je nevarna zdravju!

Čeprav pijemo vodo iz plastenk prav zato, ker želimo v svoje telo vnašati čim bolj čisto vodo, pa zadnje raziskave kažejo, da ta voda ni zdrava, saj se vanjo iz plastike embalaže izloča snov bisfenol A (BPA). Poleg tega je pitje iz plastenk neekološko.

 


Vir: 24ur.com - 6.7.08

Najboljša je voda iz pipe
Največja razlika med vodo, ki jo kupimo, in vodo iz pipe je v ceni, saj je voda v trgovini tudi do 1000-krat dražja. Poleg tega so v vodi iz plastenk našli zdravju nevarne snovi.

 


 
Vprašanja in odgovori:Live chat
Podpora v živo

 
 
Vodni sistemi, filtri za vodo, filtracija vode

 

Prehranska dopolnila