POZOR: artiklov ne prodajamo več, posredovali vam bomo direktni kontakt dobavitelja.

domov >>Nadpultni in potovalni filtriPodpultni filtriKomponente filtrovOdstranjevalec vodnega kamnaNaročilo izdelkovPomoč in informacije

 

Filtrirni vrči za vodoCoolerjiVlažilci zrakaIonizatorji zrakaČistilniki in ionizatorji zraka

Pogoji poslovanja

 

Veljavnost naročila, cene:

Blago lahko naročate 7 dni v tednu in 24 ur na dan. Veljavnost cene za izbrano blago ali storitve velja na dan nakupa, t.j. na dan zaključka in oddaje naročila preko te strani. Veljavnost predračuna pa je navedena na samem predračunu. Cene vseh izdelkov so v EUR z DDV. V primeru, da se cena artikla tekom obdelave naročila spremeni, bo ponudnik kupca o tem obvestil. Ponudnik bo po svojih najboljših močeh skušal v vsakem primeru kupcu zagotoviti nižjo ceno oz. ponuditi ustrezno rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.V primeru da so vaši osebni podatki oziroma podatki o pravni osebi netočni oziroma pomanjkljivi, naročila ne bomo upoštevali. Najmanjša vrednost nakupa znaša 30 eur.

Postopek nakupa:

1. Pošljete naročilo po e-mailu
2. Pošljemo vam predračun , če ni navedeno drugače, na email
3. Po plačilu predračuna bo blago dostavljeno v 1-7 dneh.

Dostava:

Blago pošiljamo po dostavni službi TNT ali Pošta Slovenije. Dostava velja le za področje Slovenije. Stroški dostave so odvisni od naročila, navedeni so pri posameznem artiklu. V kolikor naročite več artiklov, se upošteva cena najvišje dostave artikla. Če ni navedene cene dostave, je ta 5,00 eur. V kolikorne plačate po predračunu, se doda še znesek odkupnine v višini 1-2 eur.

Vračilo naročenega blaga:

Kupcu pripada pravica, da v petnajstih (15) dneh vrne kupljeno blago brez kakršnekoli odškodnine. Vendar je kupec dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri vrnitvi predmeta nakupa. O nameravanem vračilu mora kupec pisno obvestiti ponudnika, najkasneje v 15-ih dneh od prejetja blaga, in sicer na kontaktni email info @ vodnifiltri.com, blago pa vrniti v nadaljnjih 5 dneh. Izdelki morajo biti nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži. Priložena mora biti kopija računa. Ponudnik vrne celotno kupnino najkasneje v roku 15 dni od prejetja vrnjenega blaga. Ponudnik ni dolžan sprejeti odkupninskih pošiljk ali pošiljk, ki ne ustrezajo ponudnikovim splošnim pogojem poslovanja. V primeru, da hočete izdelek zamenjati, ker ima kakršnokoli napako vam ga bomo brezplačno zamenjali v roku do 15 dni, v kolikor izdelek ni poškodovan ter ima priloženo kopijo računa. Izdelek bomo pred zamenjavo preverili.

Garancija:

Garancija za izdelke je določena v garancijskem listu. Garancija je veljavna skladno s pogoji opisanimi na garancijskem listu ter ob predložitvi računa. Garancijski roki so navedeni na garancijskih listih ali na računu. Informacija o garanciji je navedena tudi na strani s predstavitvijo artikla.

Varnost podatkov:

S potrdilom nakupa dovoljujete, da Bluenet s.p. upravlja z vašimi osebnimi podatki in vam ob tem zagotovlja varstvo osebnih podatkov po Zakonu o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS št. 59/99, 57/01). Podatki ne bodo posredovani ali prodani tretjim osebam. Zbrane podatke bomo uporabili, da bi opravili storitve, ki jih ponujamo. V kolikor za izvedbo naročila sodelujemo z našim zunanjim partnerjem, si pridržujemo pravico, da mu posredujemo vaše podatke, da bomo lahko realizirali naročilo. Spoštujemo zaupnost vaših podatkov (vašo zasebnost), zato bomo storili vse potrebno, da jo zaščitimo pred kakršnimi koli kršitvami in zlorabami.

Obveznost in odgovornost ponudnika:

Ponudnik se po svojih najboljših možnostih trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na spletnih straneh. Vendar se lahko lastnosti artiklov, njihova dobavljivost in cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil preklic naročila ali zamenjavo naročenega artikla.
Vse fotografije izdelkov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.
Ponudnik pušča določene tekste in tehnične podatke v Angleškem jeziku, da ne bi zaradi težavnosti prevoda prišlo do nepravilnosti. Za več informacij smo vam vedno na voljo na email info @ vodnifiltri.com.

Pritožbe in spori:

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Ponudnik je dolžan vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se v primeru težav kupec lahko poveže telefonsko ali po elektronski pošti. Postopek za oddajo pritožb je na voljo na spletnih straneh, enostaven za uporabo in zaupen. Ponudnik bo v petih delovnih dneh potrdil, da je prejel pritožbo in sporočil kupcu, kako dolgo jo bo obravnaval in ga obveščal o poteku postopka.

Omejitev odgovornosti:

Vsebina strani je informativnega značaja, zato Bluenet s.p. ne prevzema nikakršne odgovornosti za točnost in popolnost objavljenih podatkov ali za kakršnokoli morebitno škodo, ki bi obiskovalcu nastala kot posledica uporabe spletne strani ali informacij na spletnih straneh.
Podjetje Bluenet s.p. bo pri oblikovanju teh spletnih strani skušalo zagotavljati ažurnost in točnost podatkov vsebovanih na teh spletnih straneh, vendar za njihovo točnost in celovitost ne jamči in ne prevzema nobene odgovornosti, ki bi izvirala iz njihove uporabe. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.
Bluenet s.p. si pridržuje pravico do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve spletnih strani (v celoti ali delno) brez predhodnega obvestila.
Spletne strani vsebujejo tudi povezave do spletnih strani drugih fizičnih in pravnih oseb, za katere ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za njihovo delovanje in vsebino. Bluenet s.p. ne prevzema nikakršne odgovornosti za morebitno občasno nedelovanje spletne strani.

Podatki podjetja:


id: SI57427526
mš: 1575058
 
Vprašanja in odgovori:Live chat
Podpora v živo


 
 
Vodni sistemi, filtri za vodo, filtracija vode

 

Prehranska dopolnila