domov >>Nadpultni in potovalni filtriPodpultni filtriKomponente filtrovOdstranjevalec vodnega kamnaNaročilo izdelkovPomoč in informacije

 

 

Filtrirni vrči za vodoCoolerjiVlažilci zrakaIonizatorji zrakaČistilniki in ionizatorji zraka


NEO-TEC XJ-3000C ČISTILEC ZRAKA Z GENERATORJEM NEGATIVNIH IONOV
 

ČISTILNIKA NI VEČ NA ZALOGI!

PRIPOROČAMO VAM NOV IZPOPOLNJEN
MODEL ČISTILNIK ZRAKA GREE >


Znani problemi:

· zaprti klimatizirani prostori so pravo gojišče bakterij in drugih mikroorganizmov
· bivalni prostori vsebujejo dekorativne materiale v katerih so zdravju škodljive snovi
· zrak v zaprtih prostorih je poln infektov, ima zmanjšano vsebnost kisika
· večina ljudi preživi med 80% do 90% časa v prostorih z neprečiščenim zrakom

čistilnik zraka Neotec xj-3000 C

REŠITEV:
· Zračenje in bivanje v neokrnjeni naravi
· Vedno ne gre, predstavljamo vam optimalno rešitev podjetja NEO TEC

Čistilec zraka XJ-3000C predstavlja med izdelki NEO-TEC tehnično najbolj dovršen proizvod. Visoko zmogljivi 3 plastni HEPA filter prečisti delce do velikosti 0,3 mikronov z 99,97% učinkovitostjo. Odebeljeno jedro filtra in povečana površina filtriranja omogoča daljšo življenjsko dobo. Vgrajen generator negativnih ionov očisti zrak neprijetnih vonjav, dima, nevtralizira strupene pline ter tako proizvaja čist in svež zrak. UV svetloba v notranjosti naprave uničuje bakterije, viruse in druge biološke škodljivce, ki se nahajajo v zraku, preprečuje razvijanje organizmov ujetih v HEPA filtru. Je idealen za prostore do 40 m2.

· 3 - plastni zmogljivi HEPA filter učinkovito odstranjuje delce velikosti 0,3mikronov z 99,97% učinkovitostjo. Odebeljeno jedro filtra podaljša njegovo življenjsko dobo na 2 leti.

· Kontrolna plošča omogoča enostavno upravljanje naprave glede na potrebe v prostoru s tremi nastavitvami hitrosti, časovnikom in ionizatorijem aktivnega kisika.

· UV žarnica uničuje vse vrste bioloških škodljivcev v prefiltriranem zraku, kot so bakterije, virusi itd. Preprečuje razvoj mikroorganizmov ujetih v HEPA filtru.
· Hitrost zračnega pretoka omogoča hitro osvežitev zraka v prostoru. Generator negativnih ionov in UV žarnica učinkovito odstranita in nevtralizirata neprijetne vonjave, dim in strupene pline ter ustvarjata prijetno in osvežujoče notranje okolje.

 

Zanimivost:
Avstralski raziskovalci menijo, da so lahko emisije iz laserskih tiskalnikov škodljive, tako kot cigaretni dim ali izpušni plini iz avtomobilov.

Avstralski časnik The Sydney Morning Herald je poročal, da bi nekatere emisije lahko bile tudi karcinogene, četudi popolne kemijske analize še niso na voljo. »Emisije so tako majhne, da jih ne morete videti s prostim očesom. Lahko zaidejo globoko v pljuča. Delci prahu iz laserskih tiskalnikov so lahko nevarni tako kot cigaretni dim ali izpušni plini iz avtomobilov,« je prepričana profesorica Morawska.
Celoten članek preberite na 24ur.com.
Priporočamo vam uporabo čistilnikov zraka.

Nadomestni HEPA filter : 27,60€
Uv žarnica: 25,00 €
Dostava znaša 5€

ČISTILNIKA NI VEČ NA ZALOGI!

PRIPOROČAMO VAM NOV IZPOPOLNJEN
MODEL ČISTILNIK ZRAKA GREE >


 
Vprašanja in odgovori:Live chat
Podpora v živo

 

Sodeluj v nagradni igri

 
Vodni sistemi, filtri za vodo, filtracija vode

 

Prehranska dopolnila