čiščenje vodovodne vode za pitjeVodni filter za zdravo vodo
<< domovNadpultni in potovalni vodni filtriPodpultni filtriKomponente filtrovOdstranjevalec vodnega kamna in mehčalec vodeNaročilo izdelkovCenik in informacije 


Sporoči prijatelju!

Vaše ime:

Vaš email:

Ime prijatelja:

Email prijatelja:
Filtrirni vrči za vodoCoolerjiVlažilci zrakaIonizatorji zrakaČistilniki in ionizatorji zraka

 

Filtrirni vrči za vodo BRITA
 

Filtri BritaBRITA sistemi za filtracijo vode so najbolj razširjeni vodni filtri na svetu saj jih uporablja več kot 60 milijonov ljudi v več kot 70 državah sveta. Brita je privatno nemško podjetje z več kot 40 letno tradicijo in njena edina dejavnost je optimizacija vode.

BRITA ima že od samega začetka zelo resen odnos do potrošnikov, rezultat česar so tudi intenzivne raziskave in razvoj, ter zagotavljanje kvalitete izdelkov. Postavili so različne procedure notranje in zunanje kontrole kvalitete po najvišjih standardih in izbira med odgovornimi in priznanimi partnerji s težnjo po zagotovitvi najvišje kvalitete svojih izdelkov.

filter brita Seznam in cenik artiklov za čisto vodo Brita - klikni tukaj!

NOTRANJE KONTROLE:

V kemično-biološkem laboratoriju podjetja Brita obstaja oddelek za raziskovanje in razvoj v sklopu katerega deluje tudi odsek za zagotavljanje kvalitete. Le ta redno kontrolira funkcionalnost izdelka in njegovo kvaliteto, kot tudi vse surovine, končni izdelek, pa tudi vse faze proizvodnega procesa.

NEODVISNA TESTIRANJA IN CERTIFIKATI:

Neodvisni in priznani Institut TÜV SÜD institut iz Nemčije redno testira brezhibno kvaliteto živil, kot tudi sistemov za filtracijo in filter vložkov v skladu z nemškimi zakoni. Kljub temu pa so izdelki Brita redno testirani v institutih in laboratorijih po celem svetu.


Inštitut za varovanje zdravja Republike Slovenije je podal poročilo o preiskušanju in s tem potrdil, da filtrirana voda Brita ustreza vrednostim parametrov, določenim v Pravilniku o zdravstveni ustreznosti pitne vode in Pravilniku o izdelkih in snoveh, ki prihajajo v stik z živili.

V kolikor zaradi kakršnega koli razloga niste popolnoma zadovoljni z Vašim Brita sistemom, ga lahko vrnete v roku 30 dni od dneva nakupa. Zagotovljeno Vam je vračilo denarja v celoti ob predložitvi računa.

Delovanje filtra MAXTRA - klikni tukaj!

filtracija vode Seznam in cenik artiklov za čisto vodo Brita - klikni tukaj!

MEMO - ELEKTRONSKI POKAZATELJ ZAMENJAVE VLOŽKA

Memo elektronski pokazateljVečina BRITA sistemov (modeli od 2001 dalje) imajo na pokrovu tako imenovani MEMO, elektronski pokazatelj zamenjave vložka. Lepo oblikovan in enostaven za uporabo bo po 4 tednih uporabnika opozoril na zamenjavo filter vložka.

Da se MEMO aktivira, je potrebno pritisniti in 4 sekunde zadržati gumb START. Pokazale so bodo 4 črtice, vsaka za en teden. Vsak teden se bo ena črtica ugasnila. 4 tedni so povprečje, v katerih se bo filter vložek porabil (ob povprečno kvalitetni vodi in povprečni dnevni potrošnji).

 

 

 

 
 

vlažilec zraka v prostoru

NOVO: vlažilci zraka
klikni tukaj za ogled!

 

 

 
Vodni sistemi, filtri za vodo, filtracija vode

 

Prehranska dopolnila