Kupon za popust pri nakupu - klikni!
domov >>Nadpultni in potovalni filtriPodpultni filtriKomponente filtrovOdstranjevalec vodnega kamnaNaročilo izdelkovPomoč in informacije

 

 

Filtrirni vrči za vodoCoolerjiVlažilci zrakaIonizatorji zrakaČistilniki in ionizatorji zraka


VRHUNSKI ČISTILNIKI ZRAKA BLUEAIR
 


Klikni na sliko za celotno ponudbo čistilnikov Blueair!

Čistilniki zraka Blueair

Predstavitev delovanja čistilnika zraka Blueair


LASTNOSTI ČISTILCEV ZRAKA Blueair

• HEPASilent tehnologija, edinstvena tehnologija čiščenja zraka, je kombinacija mehanske in ionizacijske metode za izjemno visoke vrednosti čiščenja zraka, višje kot pri klasičnih HEPA filtri. Ta metoda zajame 99,97% mikroskopsko majhnih delcev velikosti o,1 mikron.. Filter dodatno vsebuje tudi aktivno oglje, katero adsorbira vonjave in kemikalije.

• HEPASilent tehnologija je skoraj neslišna. Majhna specifična teža filtra, omogoča očistiti veliko večje količine zraka, kot kateri koli drug čistilec zraka. Na prvi stopnji ventilatorja, je glasnost delovanja primerljiva z delovanjem namiznega računalnika (laptop)

• Edinstvena Surraund Air tehnologija, zajema zrak z vseh štrani čistilca in ga neslišno usmerja preko prostora, kateri je tudi do šestkrat večji kot pri konkurenčnih čistilnikih zraka.

• EnergyStar označuje nizko porabo električne energije in ekonomično delovanje. Za primer lahko navedemo, da je poraba električne energije, primerljiva z žarnico.

• SmokeStop filter, ima dodatno polnenje aktivnega oglja, za še boljše odstranjevanje dima, vonjav in plinov.

• Vsi Blueair čistilci zraka so narejeni iz neškodljivih materialov, in nimajo sekundarnega vpliva na okolje.Blueair je zamenjal klasične filtre z varnejšimi, neškodljivimi polypropilen filtri. Dodatno so čistilci barvani z neškodljivo barvo, katera v zrak ne izpareva škodljivih kemičnih substanc. Zahvaljujoč svoji sestavi, je polypropilen filter izredno odporen na kakršnokoli kontaminacijo z plesnimi, bakterijami in virusi. Za njih je izredno negostoljuben, kajti ne vpija vode in vlage, katera pa je bistvenega pomena za preživetje plesni, bakterij in virusov.

• Blueair čistilci zraka ne izločajo škodljivega ozona, tako da so izredno priporočljivi za uporabo pri ljudeh z alergijami in astmo.

• Izredno enostavna uporaba in vzdrževanje. Čistilec vključite v najbližjo 1f vtičnico in nastavite hitrost ventilatorja. Uporabljajte ga neprestano. Izklapljanje ni potrebno. Vsakih 6 mesecev je potrebna menjava filtra. Menjava je enostavna, odpremo sprednja vratica, izvlečemo filter in ga nadomestimo z novim. Za zamenjavo ne potrebujemo nikakršnega orodja.

• Nagrajena oblika čistilca, gladkih in zaobljenih linij v kombinaciji s kovinskim ohišje, zagotavlja dolgotrajnuporabo in enostavno čiščenje.

čistilnik zraka blueair

Dostava v decembru je brezplačna. Garancija 5 let!

Naročilo čistilnika zraka

 


 
Vprašanja in odgovori:Live chat
Podpora v živo

 

 

 
Vodni sistemi, filtri za vodo, filtracija vode

 

Prehranska dopolnila