domov >>Nadpultni in potovalni filtriPodpultni filtriKomponente filtrovOdstranjevalec vodnega kamnaNaročilo izdelkovPomoč in informacije

 

 

Filtrirni vrči za vodoCoolerjiVlažilci zrakaIonizatorji zrakaČistilniki in ionizatorji zraka


Nadpultni in potovalni filtri za pitno vodo
 

Kot pove že njihovo ime, so nadpultni filtri običajno postavljeni na pult pomivalnega korita ter preko priključne cevke povezani s kuhinjsko pipo. Takšen filter lahko brez težav priključimo sami, po potrebi pa ga lahko enostavno prestavimo na drugo pipo (npr. ko gremo na dopust).

Nadpultni filter SANUNO
(z vložkom Premium)
več informacij o filtruNakup
 
Nadpultni filter SANUNONadpultni filter je priključen neposredno na kuhinjsko pipo. Z izbirnim ventilom lahko izbiramo med filtrirano vodo za pitje oziroma kuhanje ter nefiltrirano vodo za ostale potrebe. Za montažo filtra ne potrebujete vodoinštalaterja.

Proizvajalec: Carbonit, Nemčija


Prenosni filter AquaSelect
več informacij o filtruNakup
 

Ličen in kvaliteten potovalni filter za vodo. Namestitev čistilnika vode je hitra in enostavna – preprosto se privije na vsako kuhinjsko pipo. Zaščita pred bakterijami in paraziti v vodi: 99,999%.


TRAV-L-PURE
(zvesti sopotnik)
več informacij o filtruNakup
 
TRAV-L-PUREPotovalna izvedba filtra za področja, kjer je pitna voda onesnažena. Majhne dimenzije in priročna torbica omogočajo, da filter lahko nosite vedno s seboj. Priklop na vodovodno omrežje ni potreben. S tem filtrom lahko brez skrbi pijete vodo iz vsake mlake ...

Proizvajalec: General Ecology, ZDA. 


 
Vprašanja in odgovori:Live chat
Podpora v živo

 
 
Vodni sistemi, filtri za vodo, filtracija vode

 

Prehranska dopolnila