domov >>Nadpultni in potovalni filtriPodpultni filtriKomponente filtrovOdstranjevalec vodnega kamnaNaročilo izdelkovPomoč in informacije

Filtrirni vrči za vodoCoolerjiVlažilci zrakaIonizatorji zrakaČistilniki in ionizatorji zraka


Zobna ščetka Philips Sonicare FlexCare z UV čistilcem

(vsebuje: držalo, potovalni polnilnik, 2 nastavka (1x standard in 1 x mini) , potovalni kapici, 3 barvne obročke, potovalno torbico, UV čistilec (sanitizer) s predalnikom za shranjevanje)

Sonicare flexcare z UV čistilcem Sonicare ščetke

Zobna ščetka Sonicare FlexCare z UV z dostavo

Nastavek FlexCare (standard) - 3 kosi
Nastavek FlexCare (mini) - 3 kosi
Nastavek FlexCare (standard) - 1 kos
Nastavek FlexCare (mini) - 1 kos
Dostava nadomestnih ščetk
149,00 Eur

24,90 Eur
24,90 Eur
9,90 Eur
9,90 Eur
3,00 Eur

Naročilo Sonicare ščetke

Najnovejši model Philips Sonicare FlexCare je opremljen z dvema hitrostima in dvema velikostima nastavkov, da čim bolj ustreza vaši osebni tehniki čiščenja, vključno s »sistemom nege po meri«.

NOVA TEHNOLOGIJA ZVOKA

Philipsova ščetka Sonicare FlexCare postavlja na področju električnih zobnih ščetk nova merila! Glavno vlogo pri vzdrževanju higiene vaših zob in dlesni igra nova dimenzija dinamike čiščenja. Nova ščetka namreč deluje na bakterije tudi na težje dostopnih mestih s pomočjo tehnologije zvoka. Čisti s kombinacijo visokofrekvenčnega ščetkanja in nežnih zvočnih vibracij.

Ščetka Sonicare FlexCare naredi tudi do 31.000 gibov v minuti. S to visoko frekvenco in odgovarjajočo amplitudo gibanja ščetin ustvarja dinamično fluidno delovanje, ki pomaga bolje očistiti medzobne prostore.

Plak je skoraj brezbarvna obloga, ki se nenehno nalaga na vaše zobe. Skrije se v medzobne prostore in na tista mesta, ki so ščetki težje dosegljiva. Električna zobna ščetka Sonicare FlexCare učinkovito odstrani bakterije s teh mest, saj čisti s kombinacijo visokofrekvenčnega ščetkanja in nežnih zvočnih valov.

Prednosti uporabe:

 • odstrani tudi do 2x več bakterij plaka, tudi iz težje dostopnih mest, kot so npr. medzobni prostori,
 • zmanjšuje krvavitve dlesni,
 • zmanjšuje ozek prostor, ki nastane med zobno korenino, dlesnijo in obzobno kostjo, ki se imenuje parodontalni žepek,
 • ščetka je nežna do dlesni in občutljivih zob, saj zobne obloge napade s pomočjo nove zvočne tehnologije,
 • uporaba zagotavlja bolj bele zobe, saj ščetka odstrani do 80% madežev, ki so nastali zaradi tobaka, kave in pravega čaja!

Lastnosti:

 • Nastavek ProResults, za učinkovito odstranjevanje zobnih oblog, široko objame površine zob.
 • Dve velikosti nastavkov za temeljito in natančno ščetkanje, standardna velikost je idealna za temeljito čiščenje in mini velikost za temeljito čiščenje v težje dostopnih mestih/področjih.
 • Izbirate lahko med 3 prilagodljivimi načini čiščenja in 2 programoma čiščenja.
 • Funkcija Smartimer: merilnik časa, pomaga, da čistite priporočeni 2 minuti.
 • Funkcija Quadpacer: 30 - sekundni intervalni merilnik časa omogoča enakomerno čiščenje celotnega zobovja.
 • Luksuzni indikator polnjenja: zelena lučka prikazuje polnjenje baterije in rumena lučka pokaže kdaj je potrebno držalo ponovno napolniti.
 • Zaradi večnapetnostnega kompaktnega polnilnika lahko svojo zobno ščetko Sonicare FlexCare vzamete tudi v službo ali na počitnice
 • Ergonomično držalo: Enostaven in varen prijem tudi kadar je ščetka mokra.
 • Funkcija Easy-start: Funkcija postopnega naraščanja jakosti delovanja. Olajša privajanje na električno zobno ščetko Sonicare Elite predvsem začetnikom.

 

 

Garancija nakupa velja 2 leti
Garancija se nanaša na držalo in polnilnik, ne pa tudi na nastavek s ščetko.

Držalo in polnilnik vaše zobne ščetke Sonicare FlexCare sta v garanciji dve leti od dneva nakupa. V kolikor držalo ali polnilnik zaradi kateregakoli vzroka v prvih dveh letih uporabe ne bi več delovala, bo proizvajalec oz. distributer v Sloveniji, okvarjene dele brezplačno zamenjal s popravljenimi, novimi ali obnovljenimi. Okvare zaradi nepravilne uporabe, malomarnega ravnanja z izdelkom, uporabe z električnimi pretvorniki ali transformatorji in mehanske poškodbe so pri tem izvzete.

Brez tveganja! 90-dnevno vračilo denarja!

Prehod iz ročne zobne ščetke k električni zobni ščetki z napredno tehnologijo predstavlja velik skok. Zavedamo se, da morda izgleda pretirano ampak smo tako prepričani, da boste vzljubili svoj Sonicare in rezultate, ki jih daje, da podpiramo svoje proizvode z 90 – dnevnim vračilom denarja brez tveganja.

Če s svojo električno zobno ščeko Sonicare ne boste zadovoljni iz katerega koli razloga, vam povrnem vaš denar.

Pomembno: če boste ščetko kupili v nepooblaščenih trgovinah ne boste imeli garancije!

Naročilo Sonicare ščetke

 


 
Vprašanja in odgovori:Live chat
Podpora v živo


 
Vodni sistemi, filtri za vodo, filtracija vode

 

Prehranska dopolnila