Kupon za popust pri nakupu - klikni!
čiščenje vodovodne vode za pitjeVodni filter za zdravo vodo
<< domovNadpultni in potovalni vodni filtriPodpultni filtriKomponente filtrovOdstranjevalec vodnega kamna in mehčalec vodeNaročilo izdelkovCenik in informacije
Priporoči prijatelju
našo stran!

Vaše ime:

Vaš email:

Ime prijatelja:

Email prijatelja:
Velecenter.com - klikni

Filtrirni vrči za vodoCoolerjiVlažilci zrakaIonizatorji zrakaČistilniki in ionizatorji zraka

 

Sodeluj v nagradni igri
 

Priporoči 5 prijateljev in se poteguj za nagrado: elektronski SUDOKU z zaslonom na dotik.. Klikni na in sodeluj brezplačno.

Miselna igra sudoku

Popularna miselna igra za vsakogar!

Velik zaslon, občutljiv na dotik z možnostjo osvetljave ozadja za igranje v temi, 9 težavnostnih stopenj, s prikazom časa in datuma, z alarmom, funkcijo nadzora in igranja. Vključuje kar 2 milijona enostavnih ali težkih iger. Prava stvar za razgibavanje vaših možganov. Primerno za prosti čas, potovanje, darilo, ...


Pravila: Za sodelovanje v nagradni igri je potrebno obvestiti 5 prijateljev o naši NAGRADNI IGRI. Vsak ima možnost večkratnega sodelovanja, obvestiti pa morate različne prijatelje. Za vsakega prijatelja dobite 1 točko. Več zbranih točk zagotavlja več možnosti pri žrebu. Prepovedano je pošiljanje obvestil na naključne emaile. Takšni igralci bodo izločeni iz žreba.

Nagradna igra poteka od 22.2.09 do 28.4.09. Žrebanje bo 30.4.09. Nakup ni pogoj za sodelovanje. Nagrajenec bo obveščen po emailu o prevzemu nagrade. Nagrajenec soglaša z objavo njegovih podatkov. Organizator si pridržuje pravico, da o rezultatih žrebanja obvesti igralce po emailu. Emaile bomo varovali in jih ne bomo posredovali tretji osebi. Srečno!

Nagrajenec decemberske nagradne igre:
se ni odzval!

 

Nagradna anketa
za filtrirni vrč BRITA

Pravila: vsi ki boste izpolnili kratko anketo boste sodelovali v žrebanju za filtrirni vrč BRITA, ki je na sliki. Nagrajenec bo obveščen po emailu in soglaša z objavo njegovih podatkov. Organizator si pridržuje pravico, da o rezultatih žrebanja obvesti igralce po emailu. Emaile bomo varovali v skladu z zakonom in jih ne bomo posredovali tretji osebi.

Dobitnica igre je
Metka Kogovšek, Ljubljana

KLIKNI za izpolnitev ankete!

 

 

 

 

 

 
Nagradna igra

 

 

 

 
Vodni sistemi, filtri za vodo, filtracija vode

 

Prehranska dopolnila