domov >>Nadpultni in potovalni filtriPodpultni filtriKomponente filtrovOdstranjevalec vodnega kamnaNaročilo izdelkovPomoč in informacije

Filtrirni vrči za vodoCoolerjiVlažilci zrakaIonizatorji zrakaČistilniki in ionizatorji zraka


Nadpultni filter SANUNO
 

Kot pove že njihovo ime, so nadpultni filtri običajno postavljeni na pult pomivalnega korita ter preko priključne cevke povezani s kuhinjsko pipo. Takšen filter lahko brez težav priključimo sami, po potrebi pa ga lahko enostavno prestavimo na drugo pipo (npr. ko gremo na dopust).

Teste iz laboratorijev dobite TUKAJ!

Nakup

Filter priključimo tako, da na kuhinjsko pipo privijemo izbirni ventil s katerim lahko izbiramo med filtrirano vodo za pitje oziroma kuhanje ter nefiltrirano vodo za ostale potrebe.
Za montažo filtra ne potrebujete vodoinštalaterja.

Mere ohišja nadpultnega filtra so standardne, zato je možno vanj vstavljati vložke različnih proizvajalcev. Za večino primerov svetujemo uporabo vložka PREMIUM renomiranega nemškega proizvajalca Carbonit.


PREMIUM - Visoko sposobni filter, ki iz vode odstranjuje najširši spekter zdravju škodljivih onesnaževalcev. Filter je primeren praktično za vse vire pitne vode, tako za vodo iz javnih vodovodov kot za majhna lokalna zajetja, v katerih je voda mnogokrat oporečna, bodisi zaradi bakterioloških ali kemijskih onesnaževalcev. Filter je zelo primeren tudi za čiščenje kapnice - deževnice na vikendih ali na področjih brez javne vodooskrbe.

Osnova filtra Premium je monoblok aktivnega oglja z največ 0,5 mikrona velikimi porami, ki zadrže tudi bakterije, v veliki meri pa iz vode odstrani celo viruse. Filter seveda odstrani tudi motnost vode, vonj ter zelo izboljša njen okus. Filter Premium učinkovito odstranjuje tudi pesticide, različne organske kemikalije, naftne derivate ter njihove razpadne produkte, težke kovine in še mnogo drugih onesnaževalcev.


Posebno opozorilo: filter za vodo se ne sme priključiti na pipo, kjer nameščen nizkotlačni grelec vode. V tem primeru predlagamo namestitev pod-pultnega filtra za vodo.

Tabela: Učinkovitost filtra PREMIUM

OnesnaževalecZmanjšanje koncentracije
Escherichia coli> 99,9 %
Enterococcus faecalis> 99,9 %
Polio virusi> 99,9 %
Svinec> 90 %
Baker> 90 %
Klor> 99 %
Kloroform> 99,9 %
Lindan> 99,8 %
DDT> 99,8 %
Atrazin> 99,8 %
Polarni pesticidi> 99,9 %
Ostanki zdravil> 99,9 %

Slika: Montaža filtra Sanuno
montaža filtra Sanuno

Slika: komponente filtra Sanuno
komponente filtra Sanuno

 

 


 
Vprašanja in odgovori:Live chat
Podpora v živo


 
Vodni sistemi, filtri za vodo, filtracija vode

 

Prehranska dopolnila