domov >>Nadpultni in potovalni filtriPodpultni filtriKomponente filtrovOdstranjevalec vodnega kamnaNaročilo izdelkovPomoč in informacije

Filtrirni vrči za vodoCoolerjiVlažilci zrakaIonizatorji zrakaČistilniki in ionizatorji zraka


Reverzna osmoza
 

Sisteme reverzne osmoze uporabljamo za čiščenje pitne vode v gospodinjstvu. Tlak v vodovodni napeljavi potisne vodo skozi polprepustno membrano, kjer se prečistijo minerali in nečistoče. Očiščena pitna voda priteče iz pipe, ali pa se shrani v rezervoarju, medtem ko se minerali in nečistoče skupaj z odpadno vodo odplaknejo v odtok. Minerale in onesnaževalce vode imenujemo skupne raztopljene trdne snovi.

Pred in za membrano sta nameščena zamenljiva sedimentno-ogljena filtra. Predfilter pred vstopom vode v membrano odstranjuje iz vode pesek, mulj, umazanijo, delce rje, druge sedimente in klor. Končni filter pa odstrani morebiten okus vode, preden priteče v pipo ali rezervoar. Ko je pipa zaprta in rezervoar za vodo poln, ventil samodejno ustavi delovanje sistema.

S sistemom reverzne osmoze imamo vedno na razpolago zalogo bistre, okusne vode za pitje, kuhanje in drugo uporabo. Hrana izgleda lepše in ima boljši okus, poleg tega pa odpadejo skrbi z nabavo ustekleničene pitne vode.

Sistem reverzne osmoze Eco v plastičnem ohišju ima nizkotlačni rezervoar, ki ga je možno odpreti in očistiti. Vodo v pipo dovaja električna črpalka, ki se samodejno vklopi ob odprtju pipe.

 

 ECO


5-stopenjska reverzna osmoza skupaj s pipo in plastično tlačno posodo .

 

 

 

 

 

RO 102 A


 
Vprašanja in odgovori:Live chat
Podpora v živo

 
Vodni sistemi, filtri za vodo, filtracija vode

 

Prehranska dopolnila